Skip to content

Imperial Caviar: Vår historia

Din partner för kaviar sedan 1997

Verkställande direktörerna för Imperial Caviar: Reza Korouji och andra generationen Ramin Korouji

Ett familjeföretag. Vi lever för kaviar!

Imperial Caviar grundades 1997 av Alireza Korouji. Nästan nio år senare fick den utexaminerade ingenjören kännedom om Kaluga Queen.

När den vilda kaviaren minskade bestämde han sig för att stödja det kinesiska företaget i odling av störar och produktion av kaviar. Å ena sidan bidrog han med sin personliga expertis och å andra sidan skickade han sina persiska kaviarmästare till Fjärran Östern för att utbilda sina kollegor där i kaviarproduktionens grunder och finesser.

I dag producerar vi vår kaviar inom Kaluga Queen’s infrastruktur och tack vare vårt nära samarbete kan vi njuta av ett förstklassigt urval av kaviar.

Vi har varit verksamma inom kaviarbranschen i 25 år. Som familj har denna underbara produkt funnits med oss hela livet. Tack vare vårt persiska hemland och vår närhet till Kaspiska havet har vi lärt känna vild kaviar, som inte längre finns tillgänglig i dag, och vi vet exakt hur utsökt den smakade på sin tid. Därför är vi en av de få handlare som kan göra en direkt jämförelse med odlad kaviar, vilket är en stor fördel när man väljer de bästa produkterna.

Imperial Caviar är en av världens främsta kaviarproducenter. Vi har dock inte vilat på våra framgångar, utan utvecklar och förbättrar ständigt våra arbetsmetoder. På så sätt kan vi alltid erbjuda bästa möjliga kvalitet och utmärkt service till alla kunder, oavsett om de är kaviarnybörjare eller erfarna gourmeter.

100% kundservice

Inte nog med att kvaliteten på våra produkter kommer först, vi vill också verkligen leva efter mottot “Kunden är kung”. Vår kundservice börjar med maximal flexibilitet och slutar med snabbast möjliga leverans av din beställning.

100% transparens
Imperial Caviar tillämpar högsta grad av transparens: Våra leveranskedjor är spårbara ända ner till fisken, varorna når slutkonsumenten säkert och under största möjliga hygieniska förhållanden. Vi följer inte bara noggrant alla villkor som är relevanta för artskyddet, vi stödjer dem också intensivt, oavsett hur stora ansträngningarna är. Sist men inte minst, varje order når sin ägare redan nästa dag, inom Berlin till och med samma dag.