Skip to content

Ädel marsipan från från Ohde Berlin-fabriken

ohde-berlin-logo
Rixdorfmarsipan och de finaste praliner.
När man tänker på marsipan i Tyskland tänker man inte på Berlin. Faktum är att Berlin-Neukölln är en av de två största produktionsanläggningarna för rå marsipan i världen! Berlin skulle till och med kunna kallas marsipanens världshuvudstad och har varit det i över 160 år. Att marsipan från Berlin har en ständigt växande fanskara beror inte minst på Hamid Djadda som 2017 grundade den “söta startupen” Ohde i Neukölln. Entreprenören kom till Tyskland från Persien, marsipanens fosterland, vid fyra års ålder, växte upp i Hamburg, studerade i USA, grundade flera framgångsrika företag, bland annat ett kristallglasföretag, som han drev i Thailand, där han också bodde i 20 år. I dag är han valfri berlinare och skulle vilja göra den fina marsipanen från Berlin-Neukölln världsberömd med Ohde. Det verkar vara karma att marsipan uppfanns i Persien av alla ställen på 800-talet.
Rixdorf marsipankuber

Individuellt inslagna praliner gjorda av den finaste Cru Classé-marsipanen – Rixdorfer-kuberna från Ohde Berlin. Ädla skapelser, tolkade på ett klassiskt eller modernt sätt, är den speciella följeslagaren för sensuella stunder fulla av njutning.

Exklusiva samlingar

Ädla pralinskapelser förför sinnena och garanterar kungliga stunder av njutning. Upplev känslan för hantverket i Ohde Berlin. Kvalitet och renhet av ingredienser i utsökta kompositioner och kreativ design.

No Product Found!

Om Imperial Caviar
Kaviar är en värdefull gåva från naturen som vi behandlar så respektfullt och värdigt som möjligt varje dag. Du kan alltid förvänta dig den bästa kvaliteten från oss. Detta är det enda sättet vi kan göra var och en av våra kunder nöjda.

Tack vare vår erfarenhet från över 30 års persisk kaviarproduktion och vår passion för denna unika produkt är vi nu en av de största kaviarimportörerna i Tyskland. Vår motivation är ständigt perfekta resultat och genomgående hög kvalitet för våra kunder, allt från privatkonsumenter till stora flygbolag och stjärnrestauranger.

Expressleverans med Go!

Beställningar som görs mellan måndag och torsdag senast 14:00 kommer att vara hos dig följande dag, 

Vi finns här för dig!

Ring oss eller kom spontant förbi i Berlin Grunewald.

Dina fördelar när du köper kaviar

Med varje beställning drar du nytta av vårt kundlojalitetsprogram!

Imperial Caviar nyhetsbrev

Prenumerera på Imperial Caviars nyhetsbrev nu och registrera dig.

För dina nästa beställningar (varuvärde över 75€)  du får då vårt startkit med 16 blinis, utmärkt crème fraîche och pärlemorskedar gratis!