Skip to content
Nyhet: Perfekta såser för kaviar av Jens Rittmeyer

Den nordtyske stjärnkocken Jens Rittmeyer är den ledande experten när det kommer till högkvalitativa och aromatiska såser. Med sin restaurang No4. i Buxtehude belönades han med en Michelin-stjärna 2018.

Jens Rittmeyer har tagit fram två specialkreationer för Imperial Caviar som är perfekt matchade till kaviar och lax. Dessa finns exklusivt tillgängliga i vår onlinebutik. Du hittar även andra högkvalitativa såser från Jens Rittmeyers manufaktur.

Kokt för hand av såsguden!

Jens pratar inte gärna om det själv, men i branschen och bland kollegor har han i åratal fått smeknamnet såsguden. Var kommer namnet ifrån? Du har nu möjlighet att övertyga dig själv – även hemma.
Speciellt och exklusivt för Imperial Caviar har Jens Rittmeyer tagit fram två såser som i första hand är designade för att avnjutas med kaviar eller lax. Uppgradera din kaviarupplevelse nu och lägg dig i händerna på såsguden…

De klassiska såserna och fonder från Jens Rittmeyer

Givetvis hittar du även ett litet urval av Jens Rittmeyers klassiska såser och fonder. Du kan utveckla dina egna intensiva såser med basfonden gjord av de bästa ingredienserna. De mörka såserna är ett underbart tillskott till kött eller fågel. Rosmarinsåsen är en riktig allroundare och ger en mängd olika rätter aromatiska vingar.

Om Imperial Caviar
Kaviar är en värdefull gåva från naturen som vi behandlar så respektfullt och värdigt som möjligt varje dag. Du kan alltid förvänta dig den bästa kvaliteten från oss. Detta är det enda sättet vi kan göra var och en av våra kunder nöjda.

Tack vare vår erfarenhet från över 30 års persisk kaviarproduktion och vår passion för denna unika produkt är vi nu en av de största kaviarimportörerna i Tyskland. Vår motivation är ständigt perfekta resultat och genomgående hög kvalitet för våra kunder, allt från privatkonsumenter till stora flygbolag och stjärnrestauranger.

Expressleverans med Go!

Beställningar som görs mellan måndag och torsdag senast 14:00 kommer att vara hos dig följande dag, 

Vi finns här för dig!

Ring oss eller kom spontant förbi i Berlin Grunewald.

Dina fördelar när du köper kaviar

Med varje beställning drar du nytta av vårt kundlojalitetsprogram!

Imperial Caviar nyhetsbrev

Prenumerera på Imperial Caviars nyhetsbrev nu och registrera dig.

För dina nästa beställningar (varuvärde över 75€)  du får då vårt startkit med 16 blinis, utmärkt crème fraîche och pärlemorskedar gratis!